نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه آموزشوپرورش شهرستان لنده با حضور سید محمد تقوی فرماندار، سید مجتبی حسینینیا از مدیران کشوری و از اعضای هیات مدیره خیرین مدرسه ساز کشور، سید رضا حسینینیک مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، حسنپور معاون سازمان برنامهوبودجه استان و عبدالرحیم آهنینجان رئیس آموزشوپرورش لنده برگزار شد.
به گزارش راک نیوز،نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه آموزشوپرورش شهرستان لنده با حضور سید محمد تقوی فرماندار، سید مجتبی حسینینیا از مدیران کشوری و از اعضای هیات مدیره خیرین مدرسه ساز کشور، سید رضا حسینینیک مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، حسنپور معاون سازمان برنامهوبودجه استان و عبدالرحیم آهنینجان رئیس آموزشوپرورش لنده برگزار شد.
فرماندار لنده در این نشست با اشاره به وضعیت سرانه آموزشی شهرستان گفت: در بحث فضای فیزیکی مدارس در شهرستان مشکلی وجود ندارد اما بسیاری از ابنیه مدارس فرسودهاند و نیاز به مرمت و مقاومسازی دارند. سالن ورزشی پوریای ولی نیز با مشکلاتی در حوزه روشنایی مواجه است.
تقوی همچنین با تأکید بر ضرورت توجه به زیرساختهای فرهنگی شهرستان افزود: فرهنگسرای لنده که یکی از نیازهای مبرم در حوزه فرهنگ و هنر است، به نوسازی مدارس واگذار شده است و انتظار میرود بهسرعت در دستور کار قرار گیرد.
در ادامه، عبدالرحیم آهنینجان رئیس آموزشوپرورش لنده از تکمیل ۱۴ پروژه نیمهتمام خبر داد و گفت: سه پروژه مهم نیز الان در حال کار هست.
سید رضا حسینینیک، مدیرکل نوسازی مدارس استان نیز از فعال شدن پیمانکار مدرسه خدیجه کبری خبر داد و گفت: سالن ورزشی شهید رئیسی پس از ۱۸ سال تکمیل شده و آماده بهرهبرداری است و تنها تجهیزات گرمایشی و سرمایشی آن باقی مانده است. وی همچنین به پروژههای خیرساز مانند مدارس ایدنک، آزادگان قیام و گرداب اشاره کرد و خواستار تأمین اعتبار برای تکمیل سالن ورزشی سراسیاب شد. حسینینیک کمبود تجهیزات سختافزاری مانند ویدیو پروژکتور، پرینتر و وسایل سرمایشی را یکی از نیازهای جدی مدارس لنده دانست.
در این نشست، حسینی از اعضای هیات مدیره خیرین مدرسه ساز کشور، سرانه آموزشی شهرستان را ۹.۸ مترمربع و در حد نرمال توصیف کرد اما تأکید داشت که در حوزه تجهیزات و امکانات، لنده با مشکلات زیادی روبهروست. وی گفت: در قالب مسئولیتهای اجتماعی بهدنبال تکمیل پروژههای ناتمام هستیم و در طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی نیز، پروژههای لنده در اولویت قرار دارند.
در پایان، سید مجتبی حسینینیا با اشاره به نقش انسان در توسعه گفت: سازمان نوسازی از نهادهای پیشگام و عامالمنفعه کشور است. توسعهیافتگی بدون توجه به انسان ممکن نیست و آموزش، یکی از کلیدیترین ابزارهای آن است. وی با تقدیر از تلاشهای صورتگرفته در استان، خواستار استفاده حداکثری از ظرفیت خیرین شد و افزود: در حوزه راه، آموزش، آب و گردشگری میتوان گامهای بلندی برای توسعه برداشت. هر کجا نیاز باشد، از ظرفیتهای فرزندان هماستانی در سطح کشور استفاده خواهیم کرد.
بازدید میدانی از پروژههای آموزشی شهرستان
در حاشیه این نشست، مدیران حاضر از چند پروژه آموزشی شهرستان نیز بهصورت میدانی بازدید کردند. عملیات احداث دبیرستان ۹ کلاسه علامه طباطبایی یکی از این پروژهها بود که از نزدیک مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین، مسئولان از مدرسه شکوفهها ویژه کودکان استثنایی نیز بازدید کردند و در جریان نیازها و مشکلات این مرکز آموزشی قرار گرفتند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر