مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ملاک عملکرد شهرداران میزان رضایتمندی شهروندان است.
به گزارش راک نیوز،شاهرخ کناری در نشست کمیته رصد به وظایف شهرداریها اشاره کرد و گفت: عملکرد شهرداری یاسوج در اغلب موارد گلهمندی و موج نارضایتی شهروندان را در پی داشته است.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری افزود: یاسوج تنها مرکز استانی است که خط ویژه اتوبوس رانی ندارد و از داشتن اتوبوس جهت حمل نقل عمومی محروم است این در حالی است که ۴۲ اتوبوس از سالهای گذشته در اختیار سازمان اتوبوسرانی قرار دارد و به صورت اجارهای در اختیار دانشگاهها است.
وی با اشاره به اینکه، وضع ظاهری شهر یاسوج نیازمند توجه بیشتری است، تاکید کرد: یک پل مکانیزه در این شهر وجود ندارد و پلهای هوایی که از سالها قبل در معابر شهری ایجاد شده است محلی برای درآمد تبلیغاتی شهرداری بوده و از منظر انتظامی محل نا امنی است.
کناری اظهار داشت در آستانه عید نوروز حال و هوای نوروز در شهر به خوبی دیده نمیشود و مواردی همچون خط کشی معابر، رنگآمیزی جداول، نصب پرچم، آذین بندی شهری و... ضعیف است.
رئیس کمیته رصد نارضایتیهای مردمی استان افزود: در برخی خیابانهای شهر بیش از یک سال نخالهها و دپوی خاک را شاهد هستیم و متاسفانه عملکرد شهرداری در این زمینه نارضایتی به بار می آورد.
مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری یادآور شد: برخی از تصادفات درون شهری یاسوج ناشی از عدم خط کشی خیابانها و معابر است و گاها باعث فوتی یا قطع نخاع افراد شده است.
کناری به وضعیت سرعتگاه ها در سطح شهر اشاره کرد و گفت: سرعتگاهها با استاندارد فاصله زیادی دارند و حتی بدون از رنگ آمیزی ساده جهت هشدار و اطلاع شهروندان به ویژه در ورودیهای شهر که در همان ابتدا تصویر نامطلوبی از شهر و مدیریت ما به مردم و گردشگران نشان میدهد.
مدیرکل امنیتی استانداری با اشاره به هزینههای غیراصولی وخلاف قانون شهرداری یاسوج گفت: بیش از یک هزار و ۳۰۰ حقوق بگیر به طرق مختلف وارد بدنه شهرداری کردهاند.
کناری ادامه داد از طرفی مسئولان شهرداری هنوز مدعی میشوند نیروی انسانی کافی برای پیشگیری از ساخت و ساز غیرمجاز، جمعآوری نخاله، سد معبر و...نداریم.
وی با بیان اینکه، شهرداریها حداکثر تا ۶۰ درصد اعتبارات را میتوانند از محل منابع جاری هزینه کنند، افزود: ۴۰ درصد اعتبارات باید صرف پروژههای عمرانی شود.
مدیرکل امنیتی استانداری افزود اما این مورد در شهرداری یاسوج به صورت دیگری است و گاها ۸۰ تا ۹۰ درصد منابع مالی شهرداری صرف هزینههای جاری میشود.
کناری با بیان اینکه، هیچ شهری به اندازه یاسوج دکه ندارد، خاطرنشان کرد: افزون بر ۳۰۰ دکه در یاسوج وجود دارد و با وجود اینکه سال ۹۷ شورای تامین مصوب کرد دکهای واگذار نشود اما طی این سالها چندین دکه دیگر واگذار شده است.
کناری عنوان کرد: نه تنها ورودیهای شهر یاسوج شایسته شهروندان نیست بلکه سوءمدیریت و صدور مجوزهای دکهها در خیابانهای منتهی به مرکز شهر و رشد قارچ گونه سازههای موقت چهره بسیار زشتی از شهر یاسوج ایجاد کرده است که اثر به شدت منفی روی مردم و گردشگران خواهد داشت.
رئیس کمیته رصد نارضایتیهای مردمی در ادامه با اشاره به اماکن گردشگری افزود: نظارت شهرداری نه تنها در ساخت و ساز و بر معابر شهر و ارائه خدمات قابل قبول نیست بلکه متاسفانه در یاسوج که قرار است به قطب گردشگری تبدیل شود در اماکن تفریحی مانند آبشار یاسوج نظارت قابل قبولی وجود ندارد و فضای کسب و کار به خصوص در بحث اغذیه به نحوی است که نشان میدهد در بُعد نظارتی ما ضعیف عمل میکنیم.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر