بنا به پیشنهاد رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد و با حکم حجت الاسلام محسني اژهای رئیس قوه قضاییه؛ رئیس دادگستری شهرستان کهگیلویه منصوب شد.
بنا به پیشنهاد رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد و با حکم حجت الاسلام محسني اژهای رئیس قوه قضاییه؛ رئیس دادگستری شهرستان کهگیلویه منصوب شد.
به گزارش راک نیوز،بنا به پیشنهاد محبوب افراسیاب رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد و با حکم حجت الاسلام محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه؛ جاوید ریحانی به عنوان رئیس دادگستری شهرستان کهگیلویه منصوب شد.
جاوید ریحانی جایگزین حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی رئیس قبلی دادگستری شهرستان کهگیلویه شد.
جاوید ریحانی متولد 71 بوده که سال 1394 به عنوان استعداد های درخشان از دانشگاه علوم قضایی قوه قضائیه فارغ التحصیل شده و بدون آزمون در دانشگاه شیراز در مقطع ارشد رشته حقوق جزا و جرم شناسی پذیرفته شد.
همزمان با تحصیل در مقطع ارشد دوره قضاوت خود را با موفقیت طی کرد و هم اکنون نیز دانشجوی مقطع دکتری حقوق جزا و جرم شناسی است.
وی در سمت دادرس دادگاه کار قضاوت را شروع کرد پس از ۳ سال رئیس شعبه کیفری و معاون قضایی لیکک شد و از آبان ۱۴۰۰ تا هم اکنون سمت رئیس دادگستری بهمئی را بر عهده داشت.
گفته میشود: با بررسی مقامات و مراجع نظارتی قوه قضائیه و بنا به پیشنهاد رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد و تصویب ریاست قوه قضائیه جاوید ریحانی به عنوان قاضی نمونه کشوری سال ۱۴۰۲ معرفی شد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر