به گزارش راک نیوز، حجت الاسلام علی حیدرحیدرخواه امام جمعه قلعه رئیسی در خطبه های نماز جمعه این شهر با دعوت همگان به رعایت تقوی الهی عنوان کرد: بیش از 78 روز از نسل کشی مردم مظلوم غزه میگذرد. بر خلاف آئین نامه های سازمان ملل، شورای امنیت! حقوق بشر، و در میان اعتراض بیشتر مردم دنیا.
امروز ماهیت هیتلر گونه و ضد بشری رژیم غاصب صهیونیستی و حامیان اصلی آنها یعنی آمریکا و غرب بر همگان ثابت شده است اما شکایت اصلی از کشورهای اسلامی است که با این جانیان همراه هستند و مانع اقدام جبهه مقاومت. کسانی که امروز در حلقه ائتلاف شوم به رهبری آمریکا برای مبارزه با یمن مسلمان و غیور قرار گرفتند. انشاءالله جبهه مقاومت این ائتلاف غیر انسانی را که در راستای حمایت از وحوش صهیونیستی تشکیل شده نیز در هم خواهد شکست و باعث تسریع در خروج آمریکا از منطقه خواهد شد.
وی به روز ثبت احوال اشاره و گفت: تبریک و خدا قوت به همه حافظان هویتی مردم عرض میکنم. در آستانه انتخابات باید تسریع شود در حل مشکلات زیرساختی در خدمات رسانی الکترونیک یعنی مسأله تعویض مسیر فیبر نوری که مدتهاست منتظر اقدام مسولان امر هست و با این وضعیت و در صورت عدم اقدام فوری برای انتخابات به مشکل خواهند خورد.
حیدرخواه بیان کرد: امروز یکی از مهمترین چالش ها و مشکلات خانواده ها مدیریت فرزندان در شیوه استفاده از اینترنت و فضای مجازی است.
متأسفانه ما در مسأله مدیریت فضای مجازی دچار ضعف راهبردی هستیم
از ابتدا به دلیل عدم آینده نگری و عدم آگاهی و شاید هم نفوذ و خیانت مسئولان مربوطه به سکوهای خارجی مثل واتساپ تلگرام و اینستاگرام میدان دادیم مردم را زندگی مردم را ارتباطات مردم را اقتصاد تجارت و آموزش مردم را به آنها وابسته کردیم بعد که دیدیم اینها برای حاکمیت ملی ارزشی قائل نیستند و اصلا عملا بازوی دشمنان کشور هستند در تخریب اقتصاد ما فرهنگ ما تربیت ما تازه نشستیم که چه برخوردی کنیم؟ عزیزم شما خواب بودی به تو شبیخون زدند کار از کار گذشته. همون روز اول که هنوز مردم عضو اینها نشده بودند زندگی اونها بهشون وابسته نشده بود باید برخورد میکردی. اصلا چه معنی داره هر کس در دنیا یه نرم افزاری تولید کرد آن را بدون نظارت و توجه به حاکمیت در داخل کشور ما ارائه بده. آیا شما اجازه میدین هر کس خودرو ساخت هر کس لوازم خانگی ساخت بدون نظارت و کنترل آن را وارد بازار کند؟ معنی اینکه فضای مجازی ما یله و رها است یعنی همین. یعنی اینکه از اول افرادی مدیریت این فضا را برعهده داشتند که یا تخصص نداشتند یا تعهد.
وی یادآور شد: معنی واضح فیلتر کردن اینرنت این است که ما نتونستیم جلوی چهارتا خودرو غیر مجاز را در اتوبان قم تهران بگیریم اومدیم اتوبان را کامل بستیم. خب وقتی بستیم چه اتفاقی افتاد؟ مردم به فکر یه راه جایگزین افتادن. مجبور شدند برای رفع این محدودیتی که در حوزه تجارت آنها اقتصاد آنها آموزش و ارتباطات آنها یه هزینه بیشتری بکنند اگر چه به زحمت بیفتند راه بیشتری طی کنند مسیر خطرناکتری طی کنند. سودجویان مملکت هم که ایران برای آنها بهشت سودجویی و دلالی است شروع کردند به یه تجارت پرسود و بی زحمت به نام تولید فیلتر شکن و VPN. به همین راحتی. یعنی ما اومدیم مسیر اصلی مثلا اینجا به دهدشت را که کرایه اون 75 هزار تومان بود تحت نظارت پلیس بود و تحت کنترل بود بستیم مردم مجبور شدند از یه مسیری که نه پلیس داره نه امکانات داره تازه راهزن داره احتمال زورگیری و تجاوز داره با کرایه دوبرابر 150 هزار تومان به دهدشت سفر کنند.
امام جمعه قلعه رئیسی تاکید کرد: ما هم خیالمون راحت شد هر اتفاقی هم در این مسیر بیفته به ما مربوط نیست. تصادف کنند به مال مردم به ناموس مردم تجاوز بشه ما مسؤل نیستیم چون مسیر غیر مجاز هست تازه جرم هم هست.
خب آدم عاقل زورت به چهارتا مجرم و ماشین غیر مجاز نمیرسه چرا اتوبان رو بستی؟ چرا راه حل های تو برای مردم به جای اینکه چاره ساز باشه دردسر ساز هست؟
اگر فیلتر میکنید چرا فیلتر شکن می فروشید؟ چرا فیلتر شکن رو مسدود نمیکنید.
چرا مردم را جوانان معصوم را مجبور میکنید از اینترنتی استفاده کنند که در آن خطر هست آسیب هست فحشا هست کلاهبرداری هست؟
چرا برای معاندان و کلاهبرداران عمله شیاطین یه فضای امن و محفوظ از تذکر و امر به معروف و نهی از منکر درست کردین؟
باید مدیریت شود این مساله. چقد باید خسارت ببینیم چقد باید آسیب ببینیم
به خانواده ها هم توصیه میکنم مواظبت کنیم. اگر جوان زیر 18 سال ما گوشی داره اجازه نصب فیلتر شکن یا هر نرم افزاری که نیازی به فیلتر شکن داره ندیم.
وی گفت: نصب فیلتر شکن یعنی تبدیل گوشی به خانه ای که تمام دیوارهای آن برداشته شده. هر کسی بخواهد وارد می شود. هر چیزی بخواهد بیرون می برد
همچنین در خطبه های امروز مردم روستای آبنوک میزبان نماز جمعه بودند و غلامحمد فرزاد از طرف اهالی این روستا به بیان مشکلات پرداخت و راه روستایی، اجرا نشدن طرح هادی و گازرسانی را سه مشکل اساسی این روستا دانست.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر