مشروح اخبار


» سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یاسوج عنوان کرد: فرهنگ و مشارکت، حلقه‌های مفقوده در توسعه ی یاسوج



سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یاسوج با بیان اینکه فرهنگ و مشارکت مردم ، دو حلقه ی مفقوده در توسعه ی یاسوج هستند، گفت: بی شک کاستی هایی وجود دارد، اما آنچه مانع توسعه، پویایی و نشاط شهر یاسوج است عدم مشارکت شهروندان و توجه نکردن به فرهنگ شهر نشینی توسط تعدادی از مردم است.

هاشم یوسفی عنوان کرد: شاید تعداد این افراد بی‌توجه به حق و حقوق دیگر شهروندان و نادیده گرفتن فرهنگ شهرنشینی، زیاد نباشند، اما عملکرد آنها قطعا صدمات زیادی چه از نظر ظاهری و مادی و چه از نظر معنوی به وجهه شهری که پایتخت طبیعت ایران معروف شده، می‌زند.
 وی با اشاره به اینکه برای بهبود این شرایط نیاز به مشارکت عمومی است، تصریح کرد: اگر آحاد مردم نسبت به شهر خود احساس مسئولیت داشته باشند، جلوی کارهای هنجار شکنانه‌ی افراد سودجو که بدون توجه به فرهنگ، اخلاقیات و حق و حقوق دیگران و صرفا بر اساس مطامع شخصی کارهای ناشایست انجام میدهند، گرفته نخواهد شد.
 وی هجمه رسانه ای علیه‌ی شهرداری، در خصوص نبودن آبخوری در پارکها را یکی از نتایج عملکرد چنین افرادی دانست و اظهار کرد: وقتی صبح در پارک، شیر آبخوری نصب می شود و متاسفانه تا شب به سرقت می رود، چطور می توان به پویایی و زیبایی شدن شهر امیدوار بود.
یوسفی، ارتقا و توجه به فرهنگ سازی را اولویت اصلی در پروسه ی توسعه و ارتقا دانست و عنوان کرد: حتی اگر بهترین مبلمان، فضای سبز، امکانات و خدمات مهیا باشد تا وقتی که در زمینه فرهنگ سازی و توجه دادن مردم به مشارکت فعال نسبت به امور مربوط به شهر، کاری نشود، نمیتوانم شاهد شهری زیبا که شایسته شهروندان فهیم است، باشیم.
 سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یاسوج، به نصب بنرهای وفات در ورودی های شهر اشاره کرد و گفت: اگر شهروندان عزیز به قانون توجه داشته و برای اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی و ... اقدام کنند و از نصب بنر خودداری نمایند، کمکی بزرگی به زیبا سازی شروع نموده‌اند.
 وی یادآور شد: عدم توجه شهروندان به این موضوع، شهرداری را مجبور خواهد کرد که برای سر و سامان دادن به این وضع، از قوه قهریه و اهرم فشار استفاده کند، اما امیدوارم کار به آنجا نرسد و شهروندان فهیم راه های درست و قانونی برای اطلاع رسانی انتخاب کنند، نه نصب بنر در ورودی شهر، آن هم بدون مجوز.
وی با تاکید بر اینکه بی مبالاتی و سواستفاده‌های غیر اخلاقی، باعث شد که چهره ی پایتخت طبیعت ایران مخدوش شود، بیان کرد: یکی از موثرترین راه ها برای جلوگیری از اقدامات ناشایست چنین افرادی، مشارکت شهروندان و احساس وظیفه و مسئولیت در قبال شهر است.
 یوسفی عنوان کرد: گاهی حتی می‌بینیم که کسانی از این سهل انگاری و بی‌توجهی مردم نسبت به شهر و اموال عمومی سو استفاده کرده و اقدام به کنده کاری های بدون مجوز در شهر می کنند. یوسفی با بیان اینکه شهرداری اقدام به لکه گیری معابر شهر نموده و تاکنون بسیاری از خیابان‌هایی اصلی و فرعی، ترمیم و لکه گیری شده، تصریح کرد: نگهداری از شهر واموال عمومی ، وظیفه‌ای همگانی است که هزینه های آن از جیب مردم خواهد شد؛ پس نمیتوانیم نسبت به آن سهل انگار باشیم و توقع شهری زیبا هم داشته باشیم.
 ریختن زباله ها در سطح شهر و پارکها از دیگر مواردی بود که مدیر روابط عمومی شهرداری یاسوج به آن به عنوان یکی از چالشهایی جدی شهر یاسوج اشاره کرد و افزود: فرهنگ سازی مقوله ای است که از خانه و سپس مدرسه باید شروع شود، ولی به این دو ختم نمی شود و همه افراد و نهادها، مخصوصا نهادهایی عمومی و آموزشی نسبت به این امر باید اهتمام جدی داشته باشند تا در سطح شهر و پارکها شاهد چهره نازیبای ریختن زباله در گوشه و کنار نباشیم. 
وی ابراز کرد: شهرداری این آمادگی را دارد که با تعامل با نهادهایی آموزشی و از جمله آموزش و پرورش در جهت برگزاری کلاس های آموزشی و فرهنگی، با استفاده از کارشناسان مجرب همکاری داشته باشد.

خبرنگار: مهناز جلالی



تاریخ انتشار : 28 فروردین 1401, 13:11



» اخبار مرتبط:

  • مانور آمادگی مجموعه سازمان ها و مدیریت های حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری یاسوج برگزار می شود
  • شهردار یاسوج عنوان کرد: در سال جاری، ۲۵ میلیارد تومان پروژه به بهره‌برداری رسیده است
  • وعده شهردار یاسوج عملی شد؛ آغاز لکه گیری خیابان های شهر یاسوج
  • توضیحات شهرداری یاسوج درخصوص قطع تعدادی درخت در سطح شهر
  • شهرداری و شورای شهر دهدشت در حوزه فرهنگ تا کنون هیچ قدمی بر نداشته است
  • » اشتراک گزاری خبر



    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟