مدیرکل حفاظت محیط زیست استان در این خصوص گفت : اداره کل حفاظت محیط زیست در راستای قوانین و مقررات زیست محیطی و وظایف ذاتی خود بطور مستمر و فصلی از واحدهای صنعتی و تولیدی استان بازدید و نسبت به بررسی آلودگی احتمالی آنها اقداماتی را انجام داده است.
سید اسدالله هاشمی عنوان کرد: مطابق با قانون ، پس از بازدید در صورت آلودگی، برای صنعت مربوطه اخطاریه زیست محیطی مدت دار صادر می شود، چنانچه پس از فرجه تعیین شده ، برای رفع آلودگی اقدامی ننماید مسئول یا مالک آن صنعت به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.
وی افزود: براساس ارزیابی عملکرد سال 99 در شاخص های اختصاصی و عمومی محیط زیست با کسب امتیاز 1000بعنوان دستگاه برتر در استان معرفی و مورد تشویق قرار گرفت که در همین راستا در حوزه نظارات و پایش کلیه صنایع استان بصورت مستمر و دوره ای مورد بازدید و پایش قرار گرفتند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان افزود: در شش ماهه نخست سال جاری 4 تصفیه خانه بدلیل عدم تصفیه مناسب فاضلاب و عدم رعایت استانداردها پس از اخطاریه های صادره و رفع نکردن آلودگی ها به مراجع قضایی معرفی شدند.
هاشمی یادآور شد: در ارتباط با پسماند، پساب و آلودگی صنایع ، یک شهردار بدلیل عدم دفن و دفع اصولی پسماندهای تولیدی ، شهرداردیگر بدلیل پساب کشتارگاه، شهردار دیگری بدلیل پساب کارخانه تولیدی شن و ماسه و شهردار دیگری بدلیل عدم رعایت استانداردهای زیست محیطی و ایجاد آلودگی، علاوه بر معرفی بعنوان صنایع آلاینده به مراجع قضایی نیز معرفی شدند.
هاشمی به نظارت بر پسماندهای پزشکی ، صنعتی و ویژه اشاره کرد و گفت: در این راستا 7 شهردار 16 دهیار بعلت انباشت و رها سازی پسماند در معابر به مراجع قضایی معرفی شدند .
هاشمی تصریح کرد: در راستای نظارت و پایش پسماندها و پساب تولیدی مراکز بیمارستانی بهداشتی و درمانی نیز 3 بیمارستان بدلیل عدم رعایت مسائل زیست محیطی و ایجاد آلودگی به مراجع قضایی معرفی شدند .
وی گفت : به پزشکان هشدار می دهیم در راستای مدیریت پسماند چنانچه مسائل زیست محیطی در مطب ها رعایت نگردد در گام بعدی پزشکان متخلف را به مراجع قضایی معرفی خواهیم کرد .
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر