» برگزاری ۱۵ نشست تخصصی وقف در کهگیلویه و بویراحمد
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان با اشاره به برگزاری پانزده نشست تخصصی با اقشار و اصناف مختلف در سطح استان، گفت: امید می رود با برگزاری نشستهای تخصصی با نخبگان فرهنگی، جامعه مهندسی، ائمه محترم جمعه، مبلغین و سایر اقشار مردم شاهد ترویج سنت حسنه وقف در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد باشیم.
حجتالاسلام قاسم مومنی شاد در حاشیه همایش بزرگ یاوران وقف دریاسوج تصریح کرد: : در راستای گسترش و ترویج فرهنگ وقف برنامه های مختلفی در دهه وقف توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شده است.
وی اظهار داشت: امید می رود با برگزاری نشستهای تخصصی با نخبگان فرهنگی ، جامعه مهندسی، ائمه محترم جمعه ، مبلغین و سایر اقشار مردم شاهد ترویج سنت حسنه وقف در سطح استان کهگیلویه وبویراحمد باشیم.
حجتالاسلام مومنی شاد غبار رویی گلزار شهدا، دیدار با واقفین، نشست با رسانه ها و برگزاری همایش یاوران وقف و ایستگاههای همه واقف باشیم را بخشی از برنامه های اجرا شده در دهه وقف اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد است.
مومنی شاد افزود: در همایش استانی یاوران وقف از ۲۰ نفر از واقفین و فعالین ترویج فرهنگ وقف تجلیل شد.
تاریخ انتشار :
20 مهر 1400, 22:13
» اخبار مرتبط:
چرومی خبر داد : برگزاری نشستهای صنفی وقف در کهگیلویه و بویراحمدوقف، نگاه توسعه محور به نسل های آینده استوقف چشمه همیشه جوشان استبرگزاری سه نشست تخصصی با موضوع وقفهیچ موقوفهای در زمینه قرآن، بیماریهای صعبالعلاج و ازدواج جوانان در شهرستان وجود ندارد
» اشتراک گزاری خبر