دختر روستای درغک نمی خواست فوتبال را از دست دهد ،از طرف دیگر باید چوپانی می کردومراقب گله باشد.
به گزارش راک نیوز ؛ اگرچه زیرساخت ها در بسیاری از مناطق کهگیلویه وبویراحمد حتی برای فوتبال پسران فراهم نیست اما از دل همین کم توسعه یافتگی دخترانی از کهگیلویه وبویراحمد در فوتبال ایران رشد کرده اند که بارها نام آنها و تکنیک ناب آنها تیتر اول رسانه ها و شبکه های اجتماعی شد.
گل زنی های مداوم شبنم بهشت و هنر خاص زهرا علیزاده در به ثمر رساندن گلی که نگاه مردم دنیا را به خود وا داشت نمونه ای از هنر دختران دیار آریو برزن است .
به گزارش راک نیوز؛ اسماعیل آذری معروف به روحانی قصه گو با انتشار اتصویری در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت :دختر روستای درغک نمی خواست فوتبال را از دست دهد ،از طرف دیگر باید چوپانی می کردومراقب گله باشد.
این روستا از توابع بخش دیشموک در شهرستان کهگیلویه دراستان کهگیلویه وبویراحمد واقع شده است.
دیشموک از جمله مناطق در استان کهگیلویه وبویراحمد است که با استان خوزستان هم مرز است و قرار است محورجدید ارتباطی فارس- کهگیلویه وبویراحمد به خوزستان از این منطقه عبور کند وآن را از بن بست خارج کند .
البته این تنها آذری نژاد نبود که به این موضوع اشاره کرد بلکه برخی از شبکه های اجتماعی در دنیا نیز به باز نشر این موضوع پرداختند و آنگونه که به فرانسوی می بیند:
با تیتر اشتی دادن ورزش وپرورش نوشته در روستایی از ایران یک زن چوپان جوان نمی خواست تمرینات فوتبال خود را از دست بدهد بنابراین گله رابه ورزشگاه برد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر