پروژه ای که با تبلیغات زیاد آن روزها و تشویق به پذیره نویسی سهام قرار بود سه سال بعد به بهره برداری برسد حالا بیش از یک دهه از کلنگ آن می گذرد .
به گزارش راک نیوز ؛ به منظور ایجاد صنایع تولید مواد پتروشیمی در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم و همچنین به جهت ارتقای کمی و کیفی محصولات پتروشیمی ،ابتدا شرکتهای پتروشیمی لرستان ، کردستان ، و گچساران در تاریخ 31/1/1384 و سپس در تاریخ 25/4/1384 شرکتهای پتروشیمی مهاباد و پلیمر کرمانشاه با 100% سهام متعلق به شرکت پتروشیمی باختر به ثبت رسیدند . متعاقبا ًمصوبه دوم هیات دولت در تاریخ 30/6/1384 برای چهار نقطه جدید صادر گردید . در سفر استانی رئیس جمهور به استان فارس در نیمه اردیبهشت ماه سال 86 بر احداث یک واحد تولید پلی اتیلن سنگین به ظرفیت 300000 تن در سال در نور آباد ممسنی تاسیس گردید
این پروژه در منطقه شور و در فاصله حدودا 20 کیلومتری شهر نوراباد در مساحتی حدود67 هکتار در اواخر اردیبهشت ماه سال 1388کلنگ زنی شد.
پروژه ای که با تبلیغات زیاد آن روزها و تشویق به پذیره نویسی سهام قرار بود سه سال بعد به بهره برداری برسد حالا بیش از یک دهه از کلنگ آن می گذرد .
آنقدر سرعت کار در این پتروشیمی در این سال ها کند بوده که جز تصاویری از طبیعت و زندگی مردم ممسنی چیزی برای نمایش در صفحه رسمی این پتروشیمی دیده نمی شود.مردمانی که رویای آنها اشتغال فرزندانشان در یک مرکز صنعتی بزرگ در کنار دستشان بود حالا تصویر سختی های آنها در کسب روزی حلال از همان شیوه های سنتی اجدادی به نمایش گذاشته می شود.
غلامرضا تاجگردون رئیس سابق کمیسیون برنامه وبودجه در یک نطق انتخاباتی در شهرستان رستم گفته بود با تعطیلی پتروشیمی ممسنی مخالفت کرده و اصرار داشته که پتروشیمی های گچساران ، دهدشت و ممسنی باید به نتیجه برسند.
اما یک صفحه محلی در شبکه اجتماعی اینستاگرام تصویری از این پتروشیمی منتشر کرده که در آن با عنوان پتروشیمی شوخی تلخی شده و از آن به پترومیشی بجای پتروشیمی استفاده شده است.
باید منتظر ماند و دید این تصویر شادی دختران ممسنی که با بهره برداری پتروشیمی ممسنی که میتواند به کسب و کار و اشتغال جوانان در این شهرستان کمک کند چه زمانی محقق می شود؟
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر