مشروح اخبار


» روایتی از شرایط کرونایی تنها بیمارستان چند شهرستان در کهگیلویه وبویراحمد+ تصاویر



گفتار درمانی بجای عممل در وزارت بهداشت از راس تا پایین دست به یک امر معمول تبدیل شده است .

به گزارش راک نیوز؛ سال هاشت که بیمارستان امام خمینی دهدشت بعنوان تنها مرکز دولتی خدمات دهی به 3شهرستان در استان کهگیلویه وبویراحمد را برعهده دارد.
با هرپیک کرونا در کشور این مرکز درمانی فشارهای زیادی را تحمل می کنند و هم چنان جواب گوی مراجعه کنندگان هست والبته یکی از مراکز درمانی است که عمر مدیریت ها در آن نسبت به سایر بیمارستان های استان کمتر می باشد.

تصاویری امروز در شبکه های اجتماعی منتشر گردید که از میزان مراجعه کنندگان کرونایی به این بیمارستان حکایت دارد وبرخی از کاربران آن را با شرایط جنگی مقایسه کردند.

روایتی از شرایط کرونایی  تنها بیمارستان چند شهرستان در کهگیلویه وبویراحمد+ تصاویر

 


روایتی از شرایط کرونایی  تنها بیمارستان چند شهرستان در کهگیلویه وبویراحمد+ تصاویر

 



به گزارش راک نیوز؛ تاکنون بیش از 700نفر بر اثر کرونا در کهگیلویه وبویراحمد فوت کردند که 126 نفر از آنها از شهرستان کهگیلویه بوده است.

این شهرستان هم چنان در زمره شهرستان های با رتبه بالای ابتلا به کرونا می باشد.
گفتنی باتوجه به نزدیکی شهر دهدشت به بهبهان ،هنوز برخی از مردم برای انجام برخی امور درمانی به مراکز درمانی و تخصصی در این شهر مراجعه می کنند و بسیاری نیز برای معاینات تخصصی تر راه شیراز در استان فارس را در پیش می گیرند.



تاریخ انتشار : 7 مرداد 1400, 00:37



» اخبار مرتبط:

  • انتصاب سرپرست جدیدبیمارستان امام خمینی دهدشت
  • جزئیاتی تازه از کرونایی شدن تعدادی از کادر درمانی در شهرستان کهگیلویه
  • 20 بیمار مشکوک به کرونا در گچساران/مردم از خانه‌های خود کمتر خارج شوند
  • بستری بیماران کرونایی مرد در بخش زنان وزایمان بیمارستان ممسنی
  • فوری/ افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در بهبهان + آمار جدید
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟