» گزارش تصویری از فعالیت شبانه روزی پروژه ملی دهدشت-پاتاوه
پروژه ملی دهدشت-پاتاوه به صورت شبانه روزی در حال کار هستند.
به گزارش راک نیوز؛مسیر اصلی پاتاوه - دهدشت به طول ۱۳۶ کیلومتر در ادامه محور اصلی شهرضا - یاسوج، بخشی از کریدور اتصال مرکز کشور به جنوب و در واقع اتصال دهنده بخشی از مرکز کشور از استان اصفهان به بنادر جنوبی در زمان کمتری است.
طرح ملی جاده پاتاوه – دهدشت یکی از طرح های اولویت دار و محور اصلی توسعه برای خروج کهگیلویه و بویراحمد از بن بست محسوب می شود.
ساخت جاده ملی پاتاوه به دهدشت در سفر سال ۱۳۷۳رهبر معظم انقلاب به کهگیلویه و بویراحمد مصوب و یک سال بعد عملیات اجرایی آن آغاز شد، با این حال ۲۵ سال از شروع عملیات احداث این جاده مهم می گذرد و همه چشم انتظار افتتاح آن هستند.
این طرح ملی به دلیل طولانی شدن روند اجرای آن در سال های گذشته به یک مطالبه مردمی و عمومی مبدل شده است.
در یک سال گذشته این پروژه پیشرفت فیزیکی فوق العاده ای داشته است.
پروژه ملی دهدشت پاتاوه در ایستگاه پایانی خود می باشد به طوریکه تنها کمتر از 3 کیلومتر آسفالت ،یک پل با بیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصدو یک تونل ریزشی از این پروژه بزرگ باقی مانده است.






















تاریخ انتشار :
24 تیر 1400, 14:56
» اخبار مرتبط:
عملیات آسفالت مسیرهای فرعی متصل به جاده پاتاوه - دهدشت آغاز شدتصاویر هوایی از پروژه ملی دهدشت -پاتاوهگزارش تصویری از تلاش شبانه روزی پروژه ملی دهدشت -پاتاوهپیشرفت 70 درصدی قطعه سوم محور پاتاوه – دهدشتقطعه دوم جاده پاتاوه - دهدشت امسال به بهره برداری می رسد
» اشتراک گزاری خبر