» در جلسه شورای اداری شهرستان لنده چه گذشت؟
جلسه شورای اداری شهرستان لنده با حضور معاون عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد و مدیران کل استانی و شهرستانی برگزار شد.
به گزارش راک نیوز، جلسه شورای اداری شهرستان لنده با حضور معاون عمرانی استاندار،ریاست محترم دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی،ریاست سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان،مدیران کل راهداری، بنیادمسکن، شرکت برق استان، سازمان جهاد کشاورزی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب، مدیرکل امورشهری استانداری، مدیرکل روستایی استانداری و مسولان شهرستانی لنده در سالن جلسات فرمانداری لنده برگزارشد.
در ابتدای این نشست تورج رزمجو با اشاره به محرومیت تاریخی شهرستان لنده گفت: محرومیتهای تاریخی شهرستان لنده در چند دهه گذشته نیازمند حمایت ویژه همه مسولان به خصوص معاون عمرانی استاندار است که در این سفر عمق محرومیتها را به عینه امروز مشاهده کردند.
وی افزود: تداوم حمایتهای مدیران کل از پروژههای عمرانی و توسعهای شهرستان یکی از نیازهای مهم مردم در این دیار محروم است.
فرماندار شهرستان لنده گفت: امروز شاهد افزایش چندین برابری اعتبارات پروژههای عمرانی در حوزههای مختلف در سفر یک روزه معاون عمرانی استاندار با بیش از ۹۰۰میلیارد ریال اعتبار نشان از حمایت ویژه به محرومیت این شهرستان است که دو برابر اعتبارات کمیته برنامهریزی شهرستان بوده است.
وی گفت: امیدواریم مدیران کل نیز با تاسی از این روحیه جهادی معاون عمرانی استاندار بتوانند نسبت به رفع مشکلات و عمق محرومیت این شهرستان تلاشی مضاعف کنند.
رزمجو گفت: در بحث تامین آب شرب در شهرکهای الحاقی شهرلنده مشکلات اساسی داریم ونیازمند یک همکاری مضاعف برای رفع مشکلات شهری هستیم.
فرماندار شهرستان لنده گفت: مشکل اصلی ابرسانی به شهرکهای لنده با جانمایی ۲۰۰متر خط لوله مشکل چندین ساله شهرکها لنده به مخزن شماره دو حل خواهد شد.
وی گفت: مشکلات راههای ارتباطی شهرستان لنده به خصوص در روستاهای ارتباطی واقعا مشکلات اساسی داریم که نیازمند حمایت ویژه برای رفع نگرانی مردم داریم.
در ادامه نیز عطب الله آهنجان عضو شورای شهر لنده با گلایهمندی از وضعیت راه ارتباطی لنده_تراب گفت: زخم چرکین جاده لنده_تراب به گونهای است که از ابتدا و انتهای این مسیر جادهسازی شروع نشده است و از وسط شروع شده است که متاسفانه هنوز همان قطعه موجود نیز به سرانجام نرسیده است.
در ادامه نیز موسی محتشم بخشدار مرکزی لنده با اشاره به مشکلات روستاهای این بخش گفت: در حوزه اینترنت در برخی روستاها مشکلاتی داریم که انتظار داریم بررسی شود.
وی افزود: روستای قیام سومین روستای شهرستان به لحاظ زیرساخت است که دارای جمعیت بسیار زیادی است که بعد از گازرسانی نیازمند آسفالت است کهامیدواریم این مهم صورت گیرد.
شهردار لنده در ادامه این جلسه با اشاره به مشکلات زیرساختی در حوزه شهر گفت: بیش از ۷۰درصد جمعیت شهرستان لنده در سطح شهر ساکن هستند که خدماترسانی به این ساکنین باتوجه به زیرساختها کاری دشوار است.
وی افزود: در بحث پروانههای ساخت باتوجه به تحت پوشش قرارگرفتن جمعیت زیادی از مردم توسط نهادهای حمایتی بحث ساخت و سازها نیز با تخفیفات اساسی مواجه هستند که اعتبارات شهرداری را کاملا محدود کرده است.
مختار مشهدیزاده گفت: در بحث ارزش افزوده نیز شاهد رشد قابل قبولی برای پرداخت مطالبات کارکنان بودهایم و تنها شهرداری هستیم که هیچ بدهی به کارکنان در حوزه حقوق و مزایا نداریم و حقوق نیز ماه به ماه پرداخت میشود.
وی گفت: یکی از مشکلات اساسی در سطح شهرستان لنده بحث شبکه آب و فاضلاب است که بیشترین کنده کاریها و حفاریها متعلق به این اداره است که علاوه بر مشکلات اساسی چالشهای زیادی داریم.
مشهدیزاده گفت: در بحث ارضی ملی در سطح شهر لنده و شهرکهای الحالقی شهر لنده مشکلات اساسی داریم و نیازمند بررسی و صدور اسناد تملیکی برای آنان از سوی اداره بنیاد مسکن هستیم.
در ادامه نیزامین شفایی معاون عمرانی فرماندار شهرستان لنده گفت: بحث پلهای ارتباطی شهرستان لنده متاسفانه بیش از سه دهه و دو دهه است که به حال خود رها شده است.
وی افزود: بحث فرهنگسرای شهرستان لنده سال ۱۳۹۲کلنگ زنی شد و در این سالها یک درصد پبشرفت فیزیکی نداشته است.
در ادامه نیز الیاس تاج الدینی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: پروژه آبرسانی به زمینهای دشت بن با اعتباری افزون بر ۶۰۰میلیارد ریال اعتبار تعیین شده است که امروز فاز اول آن با اعتباری افزون بر ۱۵۰میلیارد ریال با اشتغالزایی ۲۵۰نفر بیش از ۵۰۰هکتار از اراضی کشاورزی را زیر کشت خواهد برد.
وی افزود: استخر جدید دشت آبلش با اعتباری افزون بر۴۰میلیارد ریال با همکاری بنیاد علوی در حال اجرای است کهامیدواریم با راهاندازی این پروژه شاهد زیر کشت رفتن ۱۵۰هکتار دیگر از اراضی دشت آبلش باشیم.
در ادامه نیز متعمدی مدیرعامل شرکت برق استان گفت: در حوزه شهرستان لنده امروز ۶پروژه با اعتباری افزون بر ۳۰میلیارد ریال اجرایی شده است کهامیدواریم مردم در بحث صرفه جویی نیز ما را یاری کنند.
وی گفت: در بحث برقرسانی به روستاها نیز پروژههای مختلفی را برای آینده شهرستان لنده در نظر خواهیم داشت که مشکلات برق آنان نیز به طور ویژه حل خواهد شد.
در ادامه نیز مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گفت: در بحث ساماندهی روستاهای مال ملا، مالشیخ، بنه بلوط و شیتاب و مونه نیز در حوزه روستایی با بیش از ۶۰میلیارد ریال اعتبار در شهرستان لنده هزینه خواهد شد.
در ادامه نیز نصیری مدیرکل راهداری استان گفت: در شهرستان لنده ۸۵کیلومتر راه خاکی و ۲۴۰کیلومتر راه آسفالته داریم که دغدغه مردم و مسولان شهرستان کاملا درست است.
وی گفت: باتوجه به نبود کارخانه آسفالت در سطح شهرستان و یا تعطیلی آن بحث هزینه انتقال آسفالت واقعا چندین برابر است.
نصیری گفت: پل موگر و سایر پلهای شهرستان لنده دارای مشکلات فنی هستند که مطالبات پیمانکاران واقعا چندین برابر شده است که پرداخت همین هزینه مطالبات پیمانکاران واقعا سخت است.
وی گفت: یکی از مشکلات اساسی ما بحث پل ارتباطی لنده به الگن است که واقعا به دلیل کمبود اعتبارات نیازمند حمایت ویژه هستیم.
در ادامه نیز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گفت: بیش از ۶هزار مشترک و ۵۲روستا در حال آبرسانی هستند که ۱۲روستا نیز با تانکر آبرسانی میشوند که دو حلقه چاه بحث تامین آب مردم شهرستان لنده را تامین میکند.
وی افزود: طول شبکه شهری لنده بیش از ۶۰کیلومتر است که فرسودگی شبکه باعث مشکلات اساسی در شهرکهای الحالی شهرستان حل خواهدشد.
مدیرعامل آب فاضلاب استان گفت: ۳روستای شهرستان لنده به دلیل اختلاف ارتفاع امکان آبرسانی وجود ندارد چرا که کمتر از ۲۰خانوار هستند که بحث اعتبار آن نیازمند چنیدن میلیاد اعتبار است.
در ادامه شهامت مدیرکل شهری استانداری گفت: در سال گذشته میزان اعتبارات شهرداری بیش از ۶۰میلیارد ریال که حجم مشکلات شهری واقعا زیاد است.
وی افزود: در بحث دستگاههای خدماترسان نباید ساختمانهای فاقد پروانه انشعابات داده شود چرا که این رویه باعث فرار از قانون خواهد شد.
شهامت گفت: نبود خوشه صنعتی در شهرستانهای کوچک یکی از چالشهای مهم در این شهرستان است که حتما باید این مهم در راستای توسعه خدمات شهری باید صورت گیرد.
عابدینی مدیرکل فناوری استان گفت: شهرستان لنده ۱۷روستای بالای ۲۰خانوار دارد که فاقد ارتباط هستند که امروز یکی از چالشهای این روستا حل شده است که توسط شرکت ایرانسل راهاندازی شده است.
وی افزود: در حوزه موگرمون چندین روستادارای مشکلات اساسی هستند که بحث تامین دکل ارتباطی آنان نیز در حال اجرا است.
در ادامه نیز شهابی فر رئیس سازمان برنامه وبودجه استان گفت: باید نگاهی به آمایش سرزمینی این شهرستان بیاندازیم که ترسیم چشم اندازهای مهم آن دیده شده است که علت محرومیت آن بحث بن بست بودن آن است و همین عامل باعث عدم توسعه یافتگی آن است.
وی افزود: امروز سه محور اصلی اتصال راه اصلی لنده_دهدشت با اعتباری افزون بر ۵۰میلیارد ریال اعتبار برای امسال تخصیص داده شده است کهامیدواریم پل لنده تا هفته دولت به افتتاح برسد.
رئیس سازمان برنامه وبودجه استان گفت: راه اصلی لنده_تشان وخوزستان با تعیین کمیسیون ماده۲۳بیش از ۲۷۰میلیارد ریال اعتبار آن تعیین شده است و باید کیلومتر به کیلومتر همراه با ابنیه فنی اجرایی شود.
وی افزود: بحث پل لنده_الگن و لنده_وحدت یکی دیگر از مهمترین محورهای است که میتواند باعث خروج تاریخی این شهرستان از بن بست است که باید مورد حمایت ویژه قرار گیرد.
شهابی گفت: بحث آبرسانی به دشت آبلش و دشت بن دو پروژه مهم در توسعه کشاورزی است که نیازمند حمایت و کارجهادی است که میتواند در بحث اشتغال مردم مفید و اثرگذار باشد.
وی افزود: جاده لنده به مونه و احداث پل مونه یکی از نیازهای مهم مردم در این منطقه است که توجه به راههای روستایی نیز باید مهم صورت گیرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان گفت: در بحث برنامه معادن فسفات نیز تلاشهای خوبی در حال پیگیری است که رایزنی با شرکتهای مختلف در حال بررسی است.
در ادامه نیز حاجیزاده معاون استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: پروژه دشت بن با اعتباری افزون بر ۶۰۰میلیارد ریال است که در این سفر در فاز اول ۱۵۰میلیادر ریال برای آن تخصیص یافته است.
وی افزود: در بحث محرومیت زدایی نیز باید اداره آب و فاضلاب ضمن بررسی میدانی روستاهای فاقد تامین آب شرب باید مشکل روستاهای شهرستان را در قالب یک کمیته محرومیت زدایی حل و فصل کنند.
حاجیزاده تاکیدکرد: مردم ولی نعمت ما هستند و هر خدمتی به آنان صورت گیرد وظیفه حاکمیت است و همه باید در تعالی بخش کردن این خدمات تلاش کنیم.
معاون عمرانی استاندار گفت: اگر امروز در یک جزیره امن در حال زندگی هستیم ماحصل تلاش و مجاهدت مردمی است که در تمام صحنهها پشت نظام و رهبری بودند و باید قدردان این مردم باشیم.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: عمق محرومیتها در این استان زیاد است که باتوجه به بحث اعتبارات و جنگ تمام عیار اقتصادی که داریم و تحریمهای ظالمانه دشمنان نیز باعث شده است تا روند خدمترسانی به مردم در برخی مقاطع با مشکلاتی مواجه شده است.
حاجیزاده گفت: مشکلات اعتباری و بحرانهای متعدد طبیعی و خشکسالیها، زلزله، سیل و سایر بحرانها به خصوص کرونا و تحریمهای که هست شاهد حرکت به سمت جلو با پشت سر گذاشتن همه این بحرانها با همراهی مردم هستیم که جهادگونه پای نظامایستادند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: دیروز در میدان نبرد با دشمن با خون خویش دفاع کردیم وایستادیم و امروز باید با ایثار و از خودگذشتگی و روحیه جهادی مدیران در خدمت به مردم باشیم و در میدان باشیم.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: تعامل و همدلی در برنامهها و اجرا کارهای مختلف برای رفع مشکلات مردم باعث شده است تا خدمات خوبی به مردم با تعامل و همکاری خوب ارائه شود.
وی گفت: تعاملات خوب مسولان استان ما مسولان ملی باعث شده است که بودجهها چندین برابر شود و حتی در برخی از موارد به بیش از ۳۰۰درصد رسیده است که یک حرکت بزرگ برای افزایش بیسابقه اعتبارات است.
وی گفت: امسال سال طلایی بودجه استان کهگیلویه وبویراحمد بوده است که شاخصها و اولویتهای برنامههای عمرانی به طور جد مورد توجه قرار گرفته است.
حاجیزاده گفت: در بحث زیرساختهای توسعه شهری، آب و جاده سه اصل مهم اساسی برای توسعه استان بوده است که این مهم به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.
معاون عمرانی استاندار گفت: بانمی توانیم نمیشود برای مردمی کار کرد که درعمق محرومیت قرار دارند و همه باید با اتکا به شعار ما میتوانیم تا آخرین لحظه به مردم این استان خدمت کینم.
وی گفت: شاخصهای بودجه مشخص هستند ولی به هیمن شاخصها ما نقد داریم چرا وقتی یک روستا دارای مشکلات عدیده است و میتوان نیاز ان را بر طرف کنیم باید روند بودجهای آن درست پیریزی شود و وقتی یک شهرستان دارای محرومیت تاریخی است باید در کنار شاخصهای بودجهای شهرستانهای محروم به طور ویژه دیده شوند.
حاجیزاده گفت: بیش از ۹۰۰میلیارد ریال اعتبار در حوزههای مختلف در شهرستان لنده شروع شده است که بلای ۸۰درصد آن کلنگ زنی بوده است کهامیدواریم با تعامل خوب با بنیاد علوی بتوانیم کارهای خوبی را اجرایی کنیم.
وی گفت: همه اعتبارات از محل درآمدهای مختلف دولت است که در راستای محرومیت زدایی در حال اجرا است که ما تا زمانی که هستیم به طور ویژه به دنبال رفع محرومت در شهرستانهای محروم هستیم.
وی گفت: در حوزه آب و فاضلابامیدواریم شاهد رفع مشکلات مردم در شهرکهای فجر و شهید رجایی و سرآسیاب باشیم و در بحث ابرسانی به روستاها نیزامیدواریم شاهد رفع مشکلات آنان باشیم.
حاجیزاده گفت: پل روستای مونه به عنوان یکی از پلهای مهم و استراتژیک است که باید در اسرع وقت بحث روند اجرایی آن شروع شود تا مشکلات مردم بخش موگرمون حل شود.
معاون عمرانی استاندار گفت: در حوزه روستای مالشیخ باتوجه به مشکلات آب کشاورزی نیز مبلغ۲۰میلیارد ریال تعیین شده است که سازمان جهاد کشاورزی باید نسبت به رفع مشکلات مردم اقدام کند.
وی گفت: این پروژهها و این اعتباراتی که صورت میگیرد باید به گونهای باشد که سهم آورده این اعتبارات در حوزههای مختلف باید دیده شود.
حاجیزاده گفت: در بحث شهرداریها بدون شک آن جایی که محروم است خوب دیده خواهند شد و در بحث فضای سبز باید درشان مردم باشد و ورودی شهرها باید وضعیت مناسبی داشته باشند.
وی اظهارکرد: شهرداریها باید به فکر درآمد پایدار باشند تا بتوانند روند خدماترسانی به مردم را اجرایی کنند و نسبت به خدمات توسعهای تلاش کنند تا درآمدی برای شهرداریها لحاظ شود.
وی گفت: در بحث فضای سبز شهری به شدت گلایهمند هستم و متاسفانه شهرداریها چندان در این زمینه نتوانستند کار کنند و این رویه در شهر لنده غیر قابل قبول است.
تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:
















تاریخ انتشار :
23 تیر 1400, 22:14
» اخبار مرتبط:
بهره برداری از ۳۲ طرح عمرانی و اقتصادی در لنده260 میلیارد ریال اعتبارات سال 97 شهرستان لنده توزیع شد/ دو پروژه راه اصلی و فرعی لنده در اعتبارات ملی / فاضلاب شهری اجرائ میشودسفر استاندار کهگیلویه و بویراحمد به لنده و حضور در آئین افتتاح و کلنگ زنی پروژه های هفته دولتبه مناسبت هفته دولت 31 طرح در شهرستان کهگیلویه افتتاح شددر سال ۱۴۰۰؛ توسعه راه های کهگیلویه و بویراحمد اولویت اصلی مسئولان
» اشتراک گزاری خبر