نشست فرماندار و اعضای شورای تامین با نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گچساران وباشت برگزار گردید.
به گزارش راک نیوز از مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد؛ نشست فرماندار گچساران با کاندیداهای انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی برگزار گردید.
علیرضا اتابک در نشست اعضای شورای تامین شهرستان با کاندیدای میان دوره ای مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه گچساران و باشت گفت: پروژه ها و طرح هایی که "تاجگردون" نماینده سابق در شهرستان تعریف کرد مطالبه و رسالت منتخب مردم در انتخابات پیش رو را سنگین کرده است.
وی ادامه داد: شهرستان گچساران به چرخش زیادی رسیده و توسعه آن نسبت به شهرستانهای اطراف ۸۰ به ۲۰ است.
اتابک افزود: طرح ها اعتبار ملی و مردم ملی می خواهد.
سید ناصر حسینی بحرینی نامزد تازه کوچ کرده به حوزه انتخابیه گچساران وباشت در این نشست گفت: مردم دیگر از چپ و راست و اصلاح طلب واصولگرا خسته شدند،مردم ازگفتار درمانی بیهوده خسته شدند.
این نامزد یازدهیمن دوره مجلس شورای اسلامی افزود: من دارای گفتمانی هستم که به آقای فرماندار و اعضای شورای تامین قول می دهم در روند انتخابات در این چهار چوب حرف میزنم
حسینی گفت: دارای یک گفتمانی مشخص تقننی و نظارت در تراز مکتب حاج قاسم هستم که این فرهنگ حاج قاسم هم در خرده فرهنگ ها حرف دارد هم در عرصه مدیریت استان و ملی وسیاست های خارجی و در یک کلام درتمامی موضوعات حرف دارد.
این را هم می دانم که هیچ کاندیدی در گچساران در طی سال هایی که از انقلاب گذشت با دو وظیفه ذاتی خودش روبرو نشد.
وی افزود: شما در هیچ یک از مناطق از شهر تا روستا گرفته نمی بینید که کسی با مطالبه ذاتی روبرو گردد یا در این زمینه کسی مطالبه داشته باشد.
هیچ کس از تقننین و نظارت حرف نمی زند البته که در کلان شهرها حرف می زنند چون ارباب رجوع ندارند.تقننین و نظارت را در تراز حاج قاسم بگونه ای به آن نگاه می کنم که می دانم نماینده شهرهای کوچک مسئول جابجایی فلان سرباز ویا آن کسی که مشکل بیمارستانی دارد، مردم مشکلات ریز و درشت خود را از نماینده می خواهند.
نویسنده یکی از پرفروش ترین کتاب های دفاع مقدس گفت : اگر نماینده همه این مشکلات را حل کند اما به وظیفه ذاتی تقنن توجه نکند کسی ایراد نمی گیرد.
به گزارش راک نیوز ، سیدناصر حسینی بحرینی برادر سید قدرت حسینی نماینده اسبق گچساران وباشت است که در تایید صلاحیت ها نتوانست جواز حضور یابد و برادر کوچک تر را از تهران با انتقالی حوزه انتخابیه به گچساران وباشت آورده تا در عرصه رقابت حضور جدی داشته باشند.
انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه گچساران وباشت در 28 خردادماه همرمان با انتخابات ریاست جمهوری و شوراها برگزار میگردد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر