مشروح اخبار


» معاون وزیر صمت خبر داد: تامین ۵۰ میلیارد تومان برای ایجاد زیر ساخت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه وبویراحمد



‌معاون وزیر صمت عنوان کرد:: برای تامین زیر ساخت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه وبویراحمد، ۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
‌‌

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به نامگذاری سال،گفت: یکی از برنامه های مهم ما این است که زیر ساختها وشرایط لازم را برای فعالیت بنگاههای اقتصادی فراهم کنیم. علی رسولیان تصریح کرد: سال گذشته در حوزه صنعت سال بسیار خوبی بود؛ به طوری که هم رشد تولید و هم رشد تقاضا برا سرمایه گذاری داشتیم.

وی واگذار شدن بیش ۵ هزار هکتار زمین به بنگاهها اقتصادی را یکی از دستاوردهای سال گذشته برشمرد و بیان کرد: سال گذشته در کهگیلویه و بویراحمد ۳۵ واحد احیا شد. 
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه در سال گذشته هم زیر ساختها تقویت شد و هم بنگاههای اقتصادی فعال شدند، هدف خود از سفر به کهگیلویه و بویراحمد را آشنا شدن با شرایط استان عنوان کرد تا با شناسایی ظرفیتها در جهت توسعه شهرکهای صنعتی استان اقدام شود. رسولیان یادآور شد: برای تامین زیر ساخت نواحی شهرک های صنعتی استان، ۵۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. 
وی افزود: رفع مشکل برق، توسعه شهرکها و راه اندازی ۲۰ کارگاه صنعتی در اولویت کار قرار دارند.
وی احیا واحدهای راکد را دیگر اولویت در دستور کار بیان کرد و اظهار داشت: در این طرح، احیا ۲۵ واحد صنعتی استان در دستور کار است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در بازدید از شهرکها قرار است مشکلات شناسایی و برای رفع آنها تلاش شود.
وی یکی از مشکلات را افزایش مهاجرت به علت نداشتن درآمد دانست و افزود: با دستور وزیر، قرار است با استفاده از توان شرکتهای و بنگاههای بزرگ تولیدی برای توانمندسازی محیط پیرامونشان در قالب همدلی و تعامل بین مسئولین و مردم کارهای مهمی در قالب مدل اقتصاد مقاومتی انجام شود. وی در خصوص این طرح عنوان کرد: با انتخاب تسهیل گران و کمک کارشناسان، ظرفیت روستاها شناسایی می شود و با ایجاد بنگاه کارگاههای کوچک در مدل ۶ مرحله ای کاری پایدار و اثر گذار انجام خواهد شد تا با ایجاد درآمد پایدار در روستاهها از مهاجرت نیز جلوگیری شود که البته انجام آن نیاز به همراهی مردم دارد.
‌‌



تاریخ انتشار : 30 اردیبهشت 1400, 10:15



» اخبار مرتبط:

  • معاون وزیر صمت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و  شهرکهای صنعتی ایران به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر می کند +جزئیات
  • مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: سهم اشتغالزایی واحدهای صنعتی، 4هزار و835 نفر است
  • حمایت از تولید درشهرکها و نواحی صنعتی کهگیلویه و بویراحمد/ شهرک صنعتی «یاسوج ۴» آماده سرمایه گذاری
  • فعالیت 4 شهرک و ناحیه صنعتی در گچساران و باشت/ ایجاد زیر ساخت مشوق اصلی سرمایه گذاری
  • مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان عنوان کرد: کهگیلویه و بویراحمد شرایط بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری دارد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟