مشروح اخبار


» اقدام دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران در اجرای قانون



مدعی العموم در برخورد قانونی و قضایی کوتاه نخواهد آمد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان کهگیلویه و بویراحمد و خبرنگار خبرگزاری میزان در استان، صبح امروز حجت الاسلام والمسلمین محمد صدرا ادیبان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران با حضور در روستای چهار بیشه بر اجرای قلع و قمع ویلاهای ساخته شده در این روستا نظارت نمود.



دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران در همیم زمینه با اظهار این که یکی از وظایف دادستان به عنوان مدعی العموم جلوگیری از تضییع حقوق دیگر افراد جامعه است،گفت: برخی افراد بطور غیر قانونی و بدون اخذ مجوز تغییر کابری اقدام به ساخت ویلاهای تفریحی در اراضی کشاورزی نموده بودند که امروز حکم صادره در خصوص تخریب بناهای ساختع شده اجراء شد.



حجت الاسلام والمسلمین ادیبان افزود: این افراد با ساخت و ساز مجتمع‌های تفریحی، دراراضی کشاورزی آن ها را به مکان‌های گردشگری تبدیل کرده بودند که با صدور حکم این مجتمع‌های تفریحی تخریب شد.



وی اضافه کرد: دستگاه قضا با افرادی که بدون مجوز اقدام به تغییرکاربری خودسرانه زمین‌های کشاورزی کرده و اراضی را به مکان‌های تفریحی و مسکونی تبدیل کنند برخود قاطع و بازدارنده می‌کند.



دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران با با بیان این که ادارات و سازمان هایی متولی حفاظت در اراضی ملی ،منابع طبیعی ،محیط زیست و کشاورزی هستند، افزود: مدیران این ادارات و سازمان ها در شهرستان گچساران دقت نمایند که هرگونه سهل انگاری و قصور در انجام وظایف سازمانی متوجه مدیران خواهد بود و مشمول مرور زمان نمی شود.



ادیبان درپایان گفت: در اجرای قانون 8 واحد ویلا در رئستای چهاربیشه گچساران تخریب شد.


اقدام دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران در اجرای قانون

 

اقدام دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران در اجرای قانون

 

اقدام دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران در اجرای قانون

 

اقدام دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران در اجرای قانون

 

اقدام دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران در اجرای قانون

 

اقدام دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران در اجرای قانون

 



تاریخ انتشار : 7 دی 1399, 14:31



» اخبار مرتبط:

  • دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گچساران منصوب شد+عکس
  • رئیس دادگستری و دادستان گچساران روز پنجشنبه معارفه می شوند
  • صرفنظر اولیای دم و نجات قاتل از پای چوبه ی دار در گچساران
  • 25 هکتار از اراضی ملی گچساران رفع تصرف گردید
  • تخریب گسترده ساخت و ساز های غیرمجاز در سیاخ دارنگون شیراز + عکس
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟