مشروح اخبار


» خانه امید بازنشستگان در گچساران افتتاح ‌شد



به گزارش راک نیوز، خانه اميد گچساران همزمان با ۴ خانه اميد ديگر صندوق بازنشستگي کشوري،امروز ۲۵ ذي الحجه، «روز خانواده و تکريم بازنشستگان» به بهره برداري رسید.


خانه امید بازنشستگان در گچساران افتتاح ‌شد

به گزارش راک نیوز، خانه اميد گچساران همزمان با ۴ خانه اميد ديگر صندوق بازنشستگي کشوري،امروز ۲۵ ذي الحجه، «روز خانواده و تکريم بازنشستگان» به بهره برداري رسید.

گفتنی است ساخت خانه اميد گچساران، با زيربنايي به مساحت ۴۷۰ مترمربع، در سال ۱۳۹۵ در پارک شهر گچساران و در فضايي مفرح و سرسبز با مکان يابي مناسب آغاز شد.

اهداف کلی ساخت و راه اندازی خانه های امید، غنی سازی اوقاف فراغت و ارائه خدمات رفاهی تفریحی، درمانی و خدماتی به بازنشستگان سراسر کشور است.

خانه اميد، محلي براي گذران اوقات فراغت بازنشستگان به عنوان سرمايه هاي اجتماعي است.

در اين مکان فرهنگي با برقراري ارتباط مستقيم با بازنشستگان در جهت رفع نيازهاي اجتماعي، آموزشي، رفاهي و همچنين استفاده از تجربه هايشان اقدام مي شود.

خانه هاي اميد محلي براي فعاليت هاي اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي بازنشستگان است تا به اين شيوه از سلامت روحي و رواني و جسمي بيشتري برخوردار شوند.

گفتنی است از سال 86 روز 25 ذیحجه به عنوان روز خانواده و تکریم بازنشستگان در تقویم رسمی کشور تعیین شده است .

علت انتخاب این روز شأن نزول آیه «هل اتی» در سوره الانسان که راجع به خانواده و استحکام پایه‌های آن است، عنوان شده است.



تاریخ انتشار : 25 شهریور 1396, 13:07



» اخبار مرتبط:

  • افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • پاداش پايان خدمت بازنشستگان فرهنگي نيمه دوم سال91به حساب آنان واريز مي شود.
  • بازنشستگان نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد تجلیل شدند
  • یک فوریت طرح اصلاح قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان در مجلس تصویب شد
  • افزایش یکصدهزار تومانی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟