مشروح اخبار


» بیش از ۹ میلیارد ریال کالای قاچاق در گچساران کشف شد



فرمانده انتظامی گچساران گفت: ۹میلیارد و ۹۸۶میلیون ریال کالای قاچاق امسال در این شهرستان کشف شد.

ارسلان خادمیان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: لوازم خانگی، صوتی، تصویری، آرایشی، بهداشتی و خوراکی از مهمترین کالاهای کشف شده امسال در این شهرستان است.

وی بیان کرد: در این راستا ۱۸دستگاه خودروی حامل کالای قاچاق امسال در این شهرستان توقیف و ۱۸ نفر قاچاقچی نیز دستگیر شده است.

خادمیان اظهار کرد: در این راستا رانندگان حامل کالاهای قاچاق دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی و خودروها نیز به پارکینگ منتقل شدند.

وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاقچیان و اخلالگران در امور اقتصادی، از اولویت های پلیس گچساران است گفت: اطلاع رسانی به موقع شهروندان در زمینه اعمال مجرمانه به ویژه در بحث کالای قاچاق، فضا را برای مجرمان ناامن خواهد کرد.

خادمیان بیان کرد: گچساران به دلیل قرار گرفتن در مسیر بنادر جنوبی به مرکز کشور از موقعیت خاصی برخوردار است.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیر مجاز و قاچاق از سوی افراد سودجو، موضوع را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا نسبت به شناسایی و دستگیری متخلفان اقدام شود.



تاریخ انتشار : 11 خرداد 1402 16:31



» اخبار مرتبط:

  • کشف بیش از ۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در گچساران
  • بیش از ۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در گچساران کشف شد
  • کشف محموله میلیاردی قاچاق لوازم خانگی در گچساران
  • فرمانده انتظامی گچساران عنوان کرد:کشف کالای قاچاق به ارزش 1میلیارد و 800 می ...
  • کشف و ضبط بیش از یک میلیارد ریال کالای قاچاق در گچساران
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler