مشروح اخبار


» برخی نگرانی های پس از سفر رئیس جمهور به خوزستان



روز جمعه 5 شهریور ماه اولین سفر استانی رئیس جمهور به همراه تعدادی از اعضای کابینه به استان خوزستان آغاز گردید.سفری که برای بسیاری تاحدودی غیر منتظره بود که یک روز بعداز شروع به کار کابینه جدید راهی استانی شوند.

به گزارش راک نیوز ،بازدید هوایی از هور العظیم،بازدید از دوبیمارستان رازی و گلستان  در اهواز ، سفر به روستای جفیر و محله منبع آب اهواز و گفتگوی رو درو با مردم این مناطق عمده بخش های سفر یکروزه رئیس جمهور  وهیات همراه را تشکیل  داد.
یک روز پس از این سفر هیات دولت جدید به دیدار رهبر انقلاب رفتند.رهبر انقلاب  امروز در دیداری که با دولت جدید داشت در تبیین نخستین توصیه مهم خود به دولتمردان، به جلوه‌های مختلف «مردمی بودن» اشاره کردند و افزودند: رفتن به میان مردم و گفت‌وگوی بی واسطه با آنها از ابعاد بسیار خوب مردمی بودن است که آقای رئیسی دیروز با سفر به خوزستان آن را نشان داد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اتخاذ سبک زندگی مردمی، رفتار بی‌تکلف، دوری از اشرافی‌گری و پرهیز از نگاه از بالا به مردم را از دیگر جلوه های مردمی بودن برشمردند و گفتند: باید مشکلات و راه‌حل‌ها را با مردم در میان گذاشت و ضمن پرهیز از بیان حرف‌های غیر واقعی و ناامید کردن مردم، از آنها کمک فکری و عملی خواست.

به گزارش راک نیوز ، رفتن به میان مردم و گفت‌وگوی بی واسطه با آنها از ابعاد بسیار خوب مردمی بودن است که مورد تقدیر رهبر انقلاب قرار گرفته است اما، نگرانی گروه هایی از مردم خوزستان از بعد دیگر این سفر است .

آنها می گویند سال گذشته دقیقا شهریور ماه اقای قالیباف در قامت ریاست مجلس همچنین سفری به استان داشته و اتفاقا چندین روز در استان حضور داشت وبه شهرها و مناطق مختلف استان سفر کردند وبا اینکه آن سفر با تبلیغات زیاد رسانه ای همراه بود اما هیچ بهره ای برای خوزستان به همراه نداشت .

منتقدین می گویند : اگر بعداز سفر قالیباف مشکلات خوزستان حل می شد امسال شاهد بروز مجدد مشکلات در خوزستان نبودیم .

البته نگرانی ها از سفر رئیس جمهور تنها به مردم ختم نمی شود بلکه نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی در این زمینه می گوید: مشکلاتی از قبیل پس زدگی‌های همیشگی فاضلاب، بیکاری، خشکسالی و بی آبی، از بین رفتن نخل‌های و… از جمله مشکلاتی هستند که نیاز دارد رئیس جمهوربه صورت اساسی با مردم و نمایندگان استان بنشیند و برای رفع این گونه مشکلات تصمیم بگیرند.
مجید ناصری نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: توقع ما از دولت مردمی غیر از این بود و امیدوارم که به این رویه ادامه ندهند چرا که اینگونه نه تنها مشکلی حل نخواهد شد بلکه مشکلات مردم بیشتر خواهد شد.
به گزارش راک نیوز ؛ سید ابراهیم رئیسی البته گفته اند سفری بعدی وی به استان خوزستان موقعی خواهد بود که مشکلات برطرف و وعده های داده شده اجرایی شده باشند.

شاید مدت زمان بین سفر اول و دوم رئیس جمهور و دولت سیزدهم به خوزستان مهم ترین پارامتر برای سنجش قدرت عمل دولت در تحقق وعده ها به مردم باشد و باید تا آن روز منتظر ماند.



تاریخ انتشار : 6 شهریور 1400, 22:01



» اخبار مرتبط:

  • درحاشیه اولین سفر رئیس جمهوربه استان خوزستان: آقای رئیسی همه شون دروغ میگن!
  • خبر ویژه/ همه نمایندگان خوزستان درمجلس شورای اسلامی استعفا دادند
  • نون و پنیر خوردن،کارون مارو بردند!
  • سفر رِئیس مجلس به خوزستان /قالیباف از آبادان شروع کرد
  • رحیمی:به شما مربوط نیست./خروج نمایندگان خوزستان از جلسه هیئت دولت
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟