مشروح اخبار


» واکنش معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر به خبرفوت خواننده تیتراژ مختار



در روزهای گذشته ویدیویی در فضای مجاز منتشر شد که در ادامه آن گفته شده خانم خواجه خواننده لا لایی در تیتراژ پایانی سریال مختارنامه براثر کرونا فوت کرده است.

به گزارش راک نیوز از بوشهر ؛ معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: خبرهای منتشر شده در فضای مجازی از فوت خواننده‌ی تیتراژ پایانی سریال مختارنامه بر اثر ابتلا به ویروس کرونا صحت ندارد.
محمدحسین زندویان اظهار کرد: از دیروز خبرهای مبنی بر فوت شَروه‌خوان بوشهری و خواننده‌ی لالایی تیتراژ پایانی سریال مختارنامه بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در فضای مجازی منتشر شده است.
وی ادامه داد: این خبر سراسر کذب است چرا که خواننده اصلی تیتراژ پایانی سریال مختارنامه «صدیقه بحرانی» است، اما در خبرها خواننده را «سهیلا خواجه» معرفی کرده‌اند.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر تصریح کرد: هر دو بانوی شَروه‌خوان و مرثیه‌خوان اهل بیت، در قید حیات هستند.
سهیلا خواجه در چند نمایش و تئاتر همکاری داشته و در بین اهالی تئاتر به یک چهره شناخته شده تبدیل شده بود، ایشان در با انتشار پیامی در وضعیت واتس‌اپ خبر فوت خود را تکذیب کرده‌اند.



تاریخ انتشار : 3 شهریور 1400, 09:19



» اخبار مرتبط:

  • .غلط املایی در تیتراژ یک سریال تلویزیونی!
  • به همت اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه برگزار شد: تئاتر رویایی به تمام یک قرن
  • نشان درجه یک هنری برای لالایی‌خوان قشقایی
  • صدا و سیما هم درگذشت پاشایی را تسلیت گفت!
  • مراسم وداع با معاون سابق اداره کل فرهنگ وارشاد فارس امروز برگزار می گردد+جزئیات
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟