مشروح اخبار


» بازگشت4 قطعه پرنده به طبیعت دنا



مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد گفت: با هماهنگی مراجع قضایی طی حکم تفتیش از 2 باب خانه در شهرستان دنا تعداد 2قطعه دلیجه و 2 قطعه کبک کشف و ضبط گردید.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان صبح امروز در این خصوص گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی مبنی بر نگهداری پرندگان وحشی در داخل خانه، مأموران یگان حفاظت پارک ملی دنا  موضوع را در دستور کار قرار داده و پس از صحت موضوع و اطمینان کامل طی هماهنگی با دادستان شهرستان دنا حکم ورود به منزل هر دو نفر از مراجع قضایی گرفته شد.
سید اسدالله هاشمی افزود: مأموران طی بازرسی و تفتیش  از این دو خانه  تعداد 2 قطعه کبک و2 قطعه دلیجه را کشف و ضبط کردند.
وی با اشاره به اینکه با هرگونه تخلف زیست محیطی برابر قانون برخورد خواهد شد، اظهار داشت: پرونده تخلف متهمین پس از تشکیل جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.
هاشمی افزود: هر4 قطعه پرنده بعد از مراحل تیمارداری و اطمینان دامپزشک به دامان طبیعت باز خواهند گشت.



تاریخ انتشار : 31 مرداد 1400, 09:05



» اخبار مرتبط:

  • مجازات متخلفین زیست محیطی در چرام توسط مردم
  • رهاسازی 8بهله پرنده شکاری در طبیعت کهگیلویه
  • دستگیری شکارچیان و کشف لاشه پرندگان
  • دستگیری متخلف فروش کبک در کهگیلویه و بویراحمد
  • دستگیری 15نفر متخلف سهره طلایی طی یک هفته گذشته در کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟