به مناسبت هفته شهرداری ها و دهیاری ها، رئیس دادگستری و دادستان شهرستان با شهردار باشت دیدار و گفتگو کردند.
به مناسبت هفته شهرداری ها و دهیاری ها، رئیس دادگستری و دادستان شهرستان با شهردار باشت دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار ضمن گرامیداشت هفته شهرداری ها و دهیاری ها، رئیس دادگستری و دادستان این شهرستان از زحمات شهردار و کارکنان مجموعه شهرداری باشت تقدیر و تشکر نمودند.
به گزارش راک نیوز از باشت ،لطف اله موسوی شهردار باشت ضمن تقدیر از توجه حوزه قضایی به مجموعه شهرداری اظهار کرد: در مدت مسئولیت خود سعی کرده ام، ارتباط و تعامل مثبتی میان مجموعه های مدیریتی و حاکمیتی شهرستان ایجاد کنم که تعامل ایجاد شده میان شهرداری و دستگاه قضایی شهرستان نمونهای مثبت و مثال زدنی در این میان بوده است.
وی ادامه داد: نگاه شهرداری در راستای خدمت رسانی به مردم و احقاق حقوق شهروندان بوده و نگاه دادگستری و دادستانی نیز برقراری عدالت بر اساس قانون بوده، لذا بر این اساس تعاملی مثبت شکل گرفته و اتفاقات مبارکی نیز در پی داشته است.
شهردار باشت با تاکید بر اینکه منافع این تعامل و همکاری در نهایت نصیب شهروندان می شود، افزود: همکاری و حمایت دستگاه قضا و در راس آن ریاست محترم دادگستری و نیز همکاری بی نظیر دادستان محترم حقیقتا جای تقدیر و تشکر دارد.
گفتنی است در این دیدار سعید کریمی زاده رئیس دادگستری و سید علی حسن رجایی منفرد دادستان شهرستان باشت نیز در سخنانی از همکاری و تعامل بسیار خوب مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر تقدیر وتشکر کردند .همچنین در این دیدارها پیرامون برخی مسائل و مشکلات شهر نیز تبادلنظر صورت گرفت