» راک نیوز گزارش می دهد؛ از لنگ زدن پروژه های آموزشی در گچساران تا قدردانی مدیر آموزش و پرورش از تاجگردون
پروژه های آموزشی شهرستان گچساران در یکسال اخیر به دلیل نداشتن نماینده در مجلس شورای اسلامی برای جذب اعتبار لنگ می زند.
به گزارش راک نیوز، ایوب مقیمی روز پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت معلم که در سالن جلسات آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر ۷ پروژه زمین چمن مصنوعی از سوی سازمان نوسازی در شهرستان در حال اجراست که میانگین پیشرفت آنها ۷۰ درصد بوده اما طی یکسال اخیر به علت کمبود اعتبار روند کاری آن کند شده است.
وی با اعلام اینکه ۸ پروژه نوسازی و ساخت و ساز در اواسط مرداد ماه سال ۹۸ کلنگ زنی که ۴ پروژه آن در بافت فرسوده محله سادات قرار دارد، اظهار داشت: به علت ضعیف بودن شرایط اعتباری در یکسال اخیر روند پیشروی این پروژه ها کند شده است.
وی از تلاش های تاجگردون نماینده سابق مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی به جهت تلاش و کمک ۲۰ میلیارد ریالی تجهیزات هنرستان های شهرستان تقدیر کرد.
وی بیان کرد: از ۲۵۰ معلم نمونه شهرستان به صورت مجازی تجلیل خواهد شد.
مقیمی افزود: برنامه نمادین تجلیل از مقام معلم ۱۸ اردیبهشت ماه در باشگاه فرهنگیان آموزش و پرورش برگزار و در این آیین از ۲۴ فرهنگی نمونه برگزیده کشوری و استانی و ۱۹ فرهنگی منتخب جلوه های ویژه که در سال تحصیلی ۱۴۰۰_۱۳۹۹ موفق به کسب مقام کشوری و استانی شده اند تجلیل خواهد شد.
وی بیان کرد: این آیین به صورت زنده از شبکه شاد پخش خواهد شد.
وی از همکاری و مشارکت شهرداری دوگنبدان در آیین تجلیل و تقدیر از معلمان برگزیده تشکر کرد.
مقیمی در ادامه از کسب رتبه نخست آموزش و پرورش شهرستان گچساران در حوزه کنکور در سال گذشته برای اولین بار در سطح استان خبر داد و افزود: ۴۲ دانش آموز گچسارانی سال گذشته موفق به قبولی در رشته پزشکی شدند.
مدیر آموزش و پرورش گچساران عنوان کرد: در سال تحصیلی گذشته ۱۹ معلم برتر در حوزه پرورشی در استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی که ۱۶ نفر آنها گچسارانی هستند.
وی تصریح کرد: از این تعداد ۶ نفر به مرحله کشوری راه یافته که ۵ نفر از این تعداد گچسارانی هستند.
مقیمی در ادامه گفت: از مجموع ۲۴ هزار و ۸۰۰ دانش آموز گچسارانی ۲۱ هزار و ۷۷۵ نفر در طرح کوچ مشارکت کرده و شهرستان گچساران موفق به کسب رتبه برتر این طرح در سطح استان شد.
وی عنوان کرد: مجموعه آموزش و پرورش گچساران در سال تحصیلی جاری در بخش های آموزشی، فرهنگی، بهداشتی و دیگر زمینه ها موفقیت های چشم گیری کسب نموده که این موفقیت ها مرهون تلاش ها و زحمات کارکنان این مجموعه، دانش آموزان و اولیاء می باشد.
مقیمی با بیان اینکه در سال تحصیلی ۱۴۰۰_۱۳۹۹ برای اولین بار آموزگاران مقطع ابتدایی شهرستان به صورت غیرحضوری ساماندهی شدند، افزود: این امر با همکاری معاونت ابتدایی و واحد فناوری محقق شد.
مقیمی تصریح کرد: فرآیند ساماندهی معلمان تمامی مقاطع تحصیلی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰_۱۴۰۱ آغاز شده است.
مدیر آموزش و پرورش گچساران در ادامه گفت: امتحانات تمامی پایه های دوره ابتدائی، پایه های هفتم و هشتمدوره ی متوسطه اول و پایه ی دهم و یازدهم دوره ی متوسطه دوم به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
مقیمی افزود: امتحانات پایه نهم دوره ی متوسطه اول و پایه ی دوزادهم دوره ی متوسطه دوم به صورت حضوری و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار می شود.
وی زمان آغاز امتحانات پایه ابتدایی را ۲۷ اردیبهشت و پایان آن را ۶ خرداد اعلام کرد.
مقیمی افزود: امتحانات دوره متوسطه اول ۲۷ اردیبهشت شروع و ۱۳ خرداد به پایان خواهد رسید.
وی همچنین گفت: امتحانات دوره متوسطه دوم در بازه زمانی ۲۷ اردیبهشت تا ۱۸ خرداد برگزار می شود.
مدیر آموزش و پرورش گچساران گفت: برگزاری امتحانات نهایی تا ۲۴ خرداد ماه ادامه دارد.
وی در ادامه بیان کرد: آموزش و پرورش گچساران شامل مدارس و زیرمجموعه در حوزه سلامت در شرایط کرونایی جزء ادارات برتر شهرستان معرفی شده است.
مقیمی در ادامه گفت: مجموع ابتلای دانش آموزان و کارکنان آموزش و پرورش شهرستان به بیماری کرونا بسیار پایین و مجموعا" حدود ۸۰ نفر بوده است.
وی در پایان یاد آور شد: با موافقت آموزش و پرورش و تصویب شورای آموزش شهرستان به علت شرایط کرونایی و عدم حضور دانش آموزان در مدارس ۵۰ درصد شهریه دانش آموزان مدارس هیات امنایی و شاهد به آنها عودت داده می شود.
بر اساس آخرین آمار بیش از یک هزار و۷۰۰ معلم، مدیر و کارمند در آموزش و پرورش شهرستان گچساران وظیفه تعلیم و تربیت دانش آموزان را بر عهده دارند.
تاریخ انتشار :
9 اردیبهشت 1400, 13:17
» اخبار مرتبط:
رییس آموزش و پرورش گچساران:یکهزار و 250کلاس درس و بیش از 25 هزار دانش آموز، آماده استقبال از سال تحصیلی جدید هستند.کمبود 64 معلم در آموزش و پرورش گچسارانامتحانات ششم ابتداییها «منطقهای» است نه «نهایی»رئیس آموزش و پرورش گچساران:2هزار و 500 دانش آموز کلاس اولی امسال در گچساران به مدرسه می روند۲هزار و۳۰۰کلاس اولی گچساران نخستین روز مدرسه را تجربه کردند
» اشتراک گزاری خبر